For at udbrede kendskabet til Cheritaens velsignelser, samtidig beskytte den mod overgreb fra sindsforstyrrede personager og til at sikre, at Loven overholdes, er der dannet et agentur ved navn C.I.A. (Cherita Intoxication Agency).
Medlemmerne af dette agentur har svoret at dedikere al deres tid og energi til Cheritaens mærkesager - herunder naturligvis også Drueslottet i Tølløse By.


Her kan du se en oversigt over de folk, som har valgt at tjene Druen. Der er også mulighed for at skrive til nogle af dem. Gør endelig det!
I C.I.A. er vi altid utrolig glade for (positiv) feedback...

Druemester K. Fredsbo : Druemesteren er vores testsmager ud i nye kombinationer med kirsebærvin og sprut. Druemesteren er også ivrig med pennen og giver gerne svar på tiltale hvis du har kritik!!

Drueforpagter C. Ringbæk : Drueforpagteren varetager ansvaret med PR for Cherita og denne side! Samtidig bevirker Druemesterens evig stive tilstand, at Drueforpagteren må stå for udvikling og vedligeholdelse af dette site.

Solkyper J. Green : Solkyperen er manden bag storhittet Kino Cherita! Derudover står Solkyperen bag et andet dansk hit-site ofri.dk som også er et besøg værd. Navnet stammer fra Cheritas lillesøster, solbærvinen Solrita.

Druehelten Erwing : Druehelten var engang en stor mand i C.I.A. Altid klar på en lille alkohol-forgiftning eller to og altid opfindsom når det kom til at blande nye interessante drinks af, hvad der nu var ved hånden... dette er *suk* desværre blot en saga nu!

Drueprotektor Jakob Christensen : Den hemmelig mand fra Supergros! Vist nok ham, der står for bestillingerne til Unicad på Cherita!

Systemdrue M. Bach : Tjohh... En lidt trist sag... Systemdruen ligger inde med nøglen til adskillige tekniske kvantespring for dette site, men han vælger at bruge denne viden for egen vindings skyld... Han har dog engang givet Drueforpagteren en King Diamond cd så han har beholdt sin titel.

F.G. Strathe, Admiral : En lovende og fremadstræbende mand af adelig slægt! Admiralen er leder af S.C.B.S. (Special Cherita Boat Service), der i sommertiden ofte ses patruljere Amager Strand.

F.G. Strathe, Admiral : En lovende og fremadstræbende mand af adelig slægt! Admiralen er leder af S.C.B.S. (Special Cherita Boat Service), der i sommertiden ofte ses patruljere Amager Strand.

Drueridder J. Bjerring : Drueridderen er C.I.A.s repræsentant i det jyske. Han er også vort nyeste medlem og vi har derfor store forhåbninger til, at han udbreder Cheritas gode navn i fastlandet. Jesper; det er svært at stå alene, men vi bakker dig op mentalt!! Hold fanen højt og kæmp tappert derovre!!
Bl.a. omtalt i BT


Læs en lille joke her

Tilføj favoritter - Til toppen af siden