Hej Drue
Forleden dag var jeg på Thorvaldsens Museum og hvem tror du jeg så der!? Selveste Oyter Sötpetter, den kendte dørvogter og filantrop fra Sakskøbing!! Han sad lige så stille og roligt på en stol og læste Ekstra Druen!!

Hvad gi'r du, Drue??!

En sensation uden lige! For det første, fordi Oyter jo er ansat som telefonvagt i Dansk Sportsfrimærke Samlerklub og dels fordi han læste Ekstra Druen! Jeg nåede at tage et billede af ham! Pas på det!

Martin Gore

Hansa-Mitschraumgade 5

Downtown Oberkorn

Kære Martin,

du tager fejl! Det er ikke Oyter Sötpetter… næh, det er faktisk en statue lavet af Thorvaldsen selv, som flot viser Huks Bloeli, der i 40 år var ansat som kostereperatør i familien Thorvaldsens hus i Rom.

Altså må jeg skuffe dig, men samtidig forhåbentlig glæde dig ved at kunne fortælle, at den ældre mand i baggrunden af dit foto er ingen ringere end den irske ekvilibrist Joe McJoe, der ses hvert år i sommermånederne, hvor han rejser rundt og laver gøglerforestillinger på alverdens museer. Jeg skal nok passe på billedet!

Din Drue

--------------------------------------------------------------------------------

Kære Drue

Synes du også, at sorte attachétasker er kedelige?

Hvis du synes, at de er kedelige, hvad kan jeg så gøre for at min sorte attachétaske ikke er så kedelig?

Qrt Cavalet

Richsgatan 4

Nedra Punkt

Kære Qrt

Ja, jeg synes også, at sorte attachétasker er kedelige. Men her er et forslag til, hvordan du kan gøre den lidt festligere.

Først skal du smøre din taske ind i harpiks. Dyp herefter filejsen i en balje med nepalesiskse træperler og lad den tørre i 2 døgn. Resultatet plejer at blive helt godt. Hvis du stadig synes din taske er kedelig, kan du ved hjælp af en kontakt, en lille båndoptager og lidt snilde, få din taske til at bøvse, hver gang du åbner den. God fornøjelse!

Din Drue

--------------------------------------------------------------------------------

Kære Drue

På en studietur til Skåne bemærkede jeg, at næste alle unge gik rundt med Ukrainske skøjter på hænderne.

Er det et fænomen, vi kan forvente os at se her hjemme?

Nolan Kline

Sne 39

4 Finland

Kære Nolan
Det skal du nok ikke regne med! De skåninger er jo ret specielle. Hvem husker ikke den dille, der plagede hele Sverige for et par år siden; "Syng højt, men på tysk". Den blev startet i Skåne af nogle havbiologer og derefter spredt til hele Sverige.

Men som sagt – det med skøjterne tror jeg ikke, at du behøver frygte.

Kloge Drue


--------------------------------------------------------------------------------

Kære Drue.

Jeg har hørt rygter om, at mesteren er i gang med at lave en dukkefilm. Det skulle efter sigende være en eksistentialistisk udgave af "Fyrtøjet".

Er det virkelig sandt?

Kaffe Mææ

Shiöttsspringell 4

Flik

Kære Kaffe.

Nej, det er ikke sandt! Men sandt er det, at han er i gang med en klassicistisk fortolkning af myten "Alekzander boede i en skov", som jo er en belgisk myte, der handler om en skovfogeds liv og levned før Hannibals krigselefanter drog over Alperne.

Til sidst kan lige nævnes, at den schweiziske barber Tima Ketos (kendt fra bl.a. "Maxes bitre mandler"), ses i hovedrollen.

Druen

--------------------------------------------------------------------------------

Kære Drue,

jeg inviterer dig hermed til togafest i Imperial Bio, fredag 14. juli kl. 19.00! Du skal være iklædt toga, have sandaler og paryk på og desuden medbringe dit altid gode humør!

Mød vel op!

Hilsen Mik Omega

Kåå 4, stuen

Rix

Ha, ha!!! Tror du virkelig jeg hopper på den, Mik! Tror du ikke jeg husker din invitation sidste år til nudistparty på molen i Hornbæk? Og tror du jeg nogensinde vil glemme, at de eneste andre deltagere, der var til stede var seks fotografer fra landets største aviser – alle i påklædt tilstand!! Næhhh, mig narrer du ikke!!

I øvrigt skulle jeg videregive dig en invitation fra Han der Uffe om at møde op til det årlige fugleudklædningsparty på Langebro næste søndag!!

Smarte Drue

--------------------------------------------------------------------------------

Kære Drue,

Jeg er en 49.årig pige fra Vor-Pommern, der godt kunne tænke mig en kæreste. Jeg har endnu ikke haft indføring med en mand, da jeg ikke har haft så meget held på 'markedet' endnu. Jeg er ellers en stor, frodig pige, tidligere svømmer, DDR-triathlon-mester '76 og barython i Deutsche Oper-Chor. Hvad skal jeg gøre for at møde manden i mit liv?

K.H. ' Den Ulykkelige Jomfru'

Steri Öideweg 456

Braunschweig 3

Tlf. (47988) 998-45-333-2223-43-3-2132-x5

Kære Ulykkelige,

Her er en historie fra mit liv; Her forleden, mens jeg gik rundt om mit firkantede bord, fik jeg leveret halvanden tons grus.. fint, fint!! MEN!! Ved nærmere eftersyn viste det sig, at være defekt!!

Denne lille anekdote sprang op i mit indre, da jeg læste dit triste brev. Dog ligger der - skjult mellem linierne i dit brev - et meget alvorligt budskab som jeg tolker som, at Finland vil rette et knusende slag mod Danmark og dermed erstatte den finske regering med mumitrolde. Har jeg mon ikke lidt ret heri?

Nå.. men rådet til dig er, at du laver en lille lækker middagsret (Rensdyr a la Cheminova, ovnstegt pingvin eller andet) og så inviterer den hvide hest på prinsen til en lille romantisk middag!

Held og lykke!

Druen


--------------------------------------------------------------------------------

Hej dejlige Drue,
Passer det, at briten Robert Walker, er på vej til at blive den første, som har løbet verden rundt og at han er blevet overfaldet i så mange lande, at han snart forventer det? Senest skulle han have fået sat en pistol for tindingen i Mexico, ligesom han angiveligt prøvede det i Panama. Walker blev vist også skudt på i Rusland, fængslet i Kina og frastjålet sine ejendele i Pakistan. "The Running Man", som han kalder sig, har siden december 1996 løbet gennem 30 lande og hans mål er at løbe 70.000 kilometer gennem syv kontinenter, inden han når tilbage til London en gang i 2002.
Foreløbigt har Walker brugt 26 par løbesko, og løber du hurtigt nok, kan du fange ham i San Diego i USA i midten af august.


Venlig hilsen
mig *fnis*


Kære "mig"
Det var sandelig en spændende historie! Du spørger om den passer... til det kan jeg kun svare, at 'ja' det gør den. Robert Walker indledte sin utrolige karriere i Helsinki i 1972 med løbet "Rund um dem Sodankyla", der - som du sikkert ved - er opkaldt efter den legendariske æblekaster og arbejdsløse edb-ingeniør Jussi Haaparanta.
Efter dette løb fik Robert blod på skoen, om man så må sige, og siden har han haft svært ved at stå stille. Det siges at han er blevet set ved Nekselø på Sjælland. Men dette rygte har jeg altså ikke kunne få bekræftet!


Tak for et spændende spørgsmål
Druen
Har du et spørgsmål til Druen?? Tøv ikke! Skriv NU!!! Men inden du skriver så tjek også Dr. Erik Schons sexbrevkasse
Tilføj favoritter - Til toppen af siden