Efter at have gæstet Tølløse var der kun én ting at gøre! Lave denne hyldestside til ære for Tølløse og dens prægtige erhvervsliv!

    Som man siger så fører alle veje i sandhed til Tølløse - og i særdeleshed Tølløsevej 27, hvor vores yndlingsfirma, Unicad, har valgt at slå sig ned - efterfølgende har fans så valgt at bosætte sig rundt omkring Unicad og således er Tølløse opstået.

    Mange har nem adgang til med egne øjne at besigtige dette verdens syvende vidunder, da Unicad har valgt at anlægge en masse veje på Sjælland så Cheritaen hurtigst muligt kan blive distribueret til de danske hjem.

    Tiden til man når Tølløses byskilt kan føles virkelig lang, men forventningens glæder bliver til fulde opfyldt! Lige før man når Unicad passerer man det gamle Chateau de Tølløse, der før i tiden supplerede folket med Cherita. Efterhånden som den danske befolkning voksede og gennemsnitslevetiden blev højere (på grund af øget indtagelse af Cherita) skulle der produceres mere og mere Cherita og det gamle slot var for småt!

    På dette tidspunkt var der kommet virkelig mange indbyggere i Tølløse og de besluttede sig alle for at samle deres kræfter til ét fælles formål - BYGNINGEN AF UNICAD!

    Heldigvis var der god plads ved siden af det gamle slot så Unicad behøvede ikke flytte væk fra den attraktive placering i Tølløses hjerte. Ifølge de ældgamle sagaer var Arne Holm - Cherita Kongen - en af hovedkræfterne bag dette utrolige bygningsværk (historikere og andre lærde strides stadig om, hvordan noget sådant kunne blive lavet med datidens værktøjer). Heldigvis lever Arne Holm stadigvæk, men han har altid travlt i blandehallen så han har ikke kunnet udtale sig om emnet.

    Nu om dage er Tølløse en pulserende by, der sågar har lavet satellitbyer rundt omkring i Europa - en af de mindre ligger i  Frankrig og kaldes af de lokale druetrampere Toulouse.

    Cheritaen laves altså i Tølløse og firmaet bag dette vidunderprodukt er Unicad Food, i daglig tale kaldet Tølløse Druehus, der jo også står bag Cheritas lillesøster - Solrita.

... PS! Skulle du på vejen til Tølløse runde Kuala Lumpur så må du ikke snyde dig selv for butikken Cherita - man får enten en historie eller en Cherita med hver ting man køber der!!!

Se Tølløses store stjerner!

WWW.CHERITA.ORG