Test - Tjek dit drukliv


Spørgsmål
1. Du skal til familiefest. Hvad gør du?
A.)
Du drikker et glas rødvin eller to, og tilbringer resten af aftenen med at udveksle bageopskrifter med din tante, mens du drikker cola light. 
B.)
Du varmer godt op med fem kolde fra kassen og begiver dig afsted. Du laver et pitstop ved den lokale kiosk, og forsyner dig med to sort guld (hvis du skulle blive tørstig på vejen) Du tilbringer resten af aftenen med at sidde og bage på din grandkusines lækre ven/veninde. 
C.)
Du varmer op hjemmefra med en to og en halv flaske Cherita samt fire årgangsøl. Du tilbringer aftenen med at synge fællessange, og ender med at brække dig i din tantes ny-polstrede sofa.
2. Du skal til fest på arbejdet. Hvad gør du?
A.)
Du spiser aftensmad med dine forældre, og efter opvasken tager du hen på arbejdet, hvor du drikker to Harboe Light og tager det sidste tog hjem.
B.)
Du varmer op hos én af dine venner, hvor I deler en flaske Lambrusco. Bagefter tager I hen på arbejdet, hvor du drikker et par guldøl og ender ude i busken sammen med én fra en anden afdeling.
C.)
I varmer op hjemme hos dig, da du lige har været i Polen og købe sprut. I deler en kasse øl, og da barskabet er tømt, tager I hen forbi kiosken og fylder lommerne med guldøl og Cherita, som I gemmer rundt om på arbejdet. Da I bliver smidt ud af festen, tager I videre i byen..... Og så husker du ikke mere, før du vågner op i detentionen med enorme tømmermænd.
3. Hvad sker der, når I spiller øl-spil?
A.)
Du lader altid som om du liiiige er i gang med at åbne en ny øl...
B.)
Du er altid i gang med den næste øl, før de andre er færdige med den første.
C.)
Du nægter at spille disse spil, da det er meget hurtigere konstant at suge øl og kirsebærvin.... 
4. Du bliver tilbudt noget at drikke på en bar. Hvad siger du?
A.)
Ja, tak - en cola light....
B.)
En stor fadøl (oftest guld)
C.)
En tre-dobbelt whisky med Cherita
5. Du er på festival. Hvad gør du?
A.)
Du sørger for at spise ordentligt og regelmæssigt og går i bad hver dag. Du ser dine yndlingsband fra lang afstand, og sørger for at få rigeligt med vand under koncerten - og ikke at blive for mudret.
B.)
Du lever af dåsemad og et enkelt måltid chili con carne. Hver dag henter I nye forsyninger fra det nærmeste øl-depot, og når du ikke er for påvirket, ser du noget mere eller mindre tilfældigt musik.
C.)
Du har ikke taget noget telt med, da dette ville betyde, at du ikke kunne slæbe så meget alkohol med. Du sover tilfældige steder og konsumerer for det meste en kasse daglig. Du husker ikke så meget fra selve festivalen og er ofte i tvivl om hvad du så af bands... 
6. Du har sommerferie. Hvad laver du?
A.)
Du sørger for at forberede dig til du skal på arbejde igen, hjælper til i huset og lufter naboens hund.
B.)
Du går til et par fester og tager til stranden med dine venner.
C.)
Når du ikke sover brandert ud, holder du fest. Du prøver at overgå din rekord fra sidste år angående druk...
7. Hvor foretrækker du at gå hen i weekenden?
A.)
Du foretrækker at blive hjemme, men ellers er det en tur i biografen du foretrækker.
B.)
Du foretrækker privatfester.
C.)
Du er mest til en god opvarmning hjemmefra og en tur i byen med fri bar.

Svar

1.)
A = 2 point
B = 4 point
C = 5 point
2.)
A = 1 point
B = 4 point
C = 6 point
3.)
A = 1 point
B = 3 point
C = 6 point
4.)
A = 1 point
B = 4 point
C = 5 point
5.)
A = 2 point
B = 4 point
C = 6 point
6.)
A = 1 point
B = 3 point
C = 6 point
7.)
A = 1 point
B = 4 point
C = 6 point

Point sammenlagt

9-19 POINT
Du er den stille type, og der skal ikke meget til at gøre dig tilfreds med tilværelsen. Du mener samværet med andre bliver langt mere værdifuldt, når man er ædru. Du foretrækker at have fuld kontrol over din krops motorik og de ting, du siger.
Dit bedste scorested er biblioteket. Dit motto kunne være: "Sodavand er bedst - når man skal til fest!" Du bryder dig tydeligvis ikke om smagen af alkohol. Dette medfører dog store mangler i dit liv, såsom f.eks. skrumpelever og accepteret tilstedeværelse på det lokale værtshus.
20-30 POINT
Du er typen, der ikke siger nej til en kold fra kassen. Dit motto kunne være:
"At drikke med måde, dét er en gåde!" Du mener, at når der skal drikkes, så skal der drikkes igennem. Du har ikke noget imod ikke at have fuld kontrol over din krop - man behøver jo ikke stå oprejst for at drikke sig fuld ....
Dit bedste scorested er på det lokale diskotek, eller på vej i S-toget til den næste fest. Det eneste minus er, at du oftest ikke kan huske, hvad du lavede aftenen før - men på den anden side behøver det jo ikke være en dårlig ting...?!
31-40 POINT
Du er total hardcore, når det kommer til at indtage alkohol! Det er tydeligt, at du føler dig bedst tilpas med alkohol i hånden. Du er derudover en mand af få ord; da du er total uforståelig, når du snakker (dog ikke for dine druk-venner)... 'Diskret' og 'nej tak' er ikke ord, du kender og du har tendens til fråde om munden.
Dit bedste scorested er ude på lokummet, mens du kaster op..... Spørgsmålet er, om du nogensinde er rigtig ædru, eller om du bare ALTID bevæger dig rundt i en brandert? Men hvordan du overhovedet kunne stave dig igennem denne test, er nok det største mysterium.... Du må vel være medlem af C.I.A.

Til toppen

Husk også at kigge lidt på de andre ting her hos Cherita!
Sjove ting | DrueDoktor | Puslespil | Solrita | Vin-testen! | .. og der er jo meget mere...

HUSK OGSÅ : KÆRESTE TESTEN