4. måned 97 Nummer 2
Succes Endnu en gang er der drukket Cherita med overvældende glæde og stor tilslutning. Man fristes efter dette arrangement til at spørge sig selv: Er der noget, der smage bedre?? Svaret kendes naturligvis af alle og er - for nu at hjælpe de tunge på vej - et øresønder-rivende nej, nej og atter nej. Nu venter vi kun spændt på, hvor næste afdeling af dette års Tour de Cherita skal afholdes. Der køres i øjeblikket på maksimal hastighed igennem bongen, hvor der for øvrigt er observeret en ikke ringe udvikling af friktionsvarme. Det kan måske ligefrem udvikle sig til, at vi ikke behøver forvarme Cheritaen, men blot lade den suse ned i bongens alt-konsumerende dyb. Denne massive påvirkning af tyngdekraft vil måske i fremtiden helt erstatte den i vore dage ellers så udbredte automatiske forvarmer. Endnu et produkt fra Tølløse. Tølløse, der jo i udlandet går under kælenavnet ‘Cherry Valley’ er jordens absolutte centrum. Her foregår en massiv forskning og udvikling i nye produktionsmetoder samt i indvendige belægninger, der kan optimere hastigheden når massen strømmer gennem røret. Svineri!! En af vores dødsfjender, Holstebro Mejeri, har netop i en pressemeddelelse bekendtgjort, at de planlægger at indkøbe kirsebær til en produktion af..... yoghurt. Ja, De læste rigtigt. Redaktionen var ramt af rædsel, panik og lamslåelse. Hvad stiller man op med så uanstændige fjender? Dette er virkelig et slag under bæltestedet. Der er en mindre krig på vej fra græsrødderne, eller skulle vi sige trærødderne, som ikke vil finde sig i flere chikanerier fra de etablerede mejeriers side. ‘De har længe nok trampet på os druer’, som en talsmand, der hedder Søren, udtaler. ‘Vi finder os ikke i mere’, udtaler en anden Søren. Her fra redaktionen kan vi kun opfordre de unge aktivister til at gå til makronerne. Der er jo et godt gammelt ordsprog, der hedder ‘drueplukker bliv ved dit træ’. Heri kan vi ikke andet end erklære os fuldstændig enige. Mejerierne laver deres unaturlige produkt og vi holder os til vores dråber fra himlen. Disse dråber vi så flinkt får fra Moder Natur, kun tilsat en knivspids sukker og andre lækkerier, der fremhæver bouquet’en. Ny forskning fremsætter alvorlig tvivl om den traditionelle teori om, hvordan disse kæmpe øgler uddøde. Indtil i dag har de fleste konventionelle forskere ment, at de uddøde pga. et meteornedslag, kulde, evolution, der overhalede højre om og hvad ved jeg. Dette passer imidlertid ikke. De uddøde, efter den meget anerkendte japanske forsker Ce Ritas teori, an den simple grund at der opstod mangel på kirsebær. Denne mangel skulle ifølge teorien være opstået, fordi øglerne havde udviklet sig til at blive alt for store. Størrelsen skulle de bruge så de bedre kunne trampe druerne og dermed få mere kirsebærvin til sig selv. Men det siger jo sig selv, at hele jordkloden ikke var dækket med disse nyttetræer. Der var også ligegyldigheder som palmer, blomster og andet, der optog vigtig plads. Så selvom øglerne gjorde deres for at rydde op blev de altså for mange til at deres tørst kunne stilles. Og når en mand ikke kan få slukket tørsten bliver han for alvor sur og gør irationelle ting. Så som at bekæmpe naboen. Derfor begyndte øglerne at æde hinanden, fordi der var lidt af den søde Cherita-smag i kødet. Dette benyttede de irriterende pattedyr sig af og de så deres snit til at få deres slurk af druen. Dette gjorde situationen mere kritisk for kæmperne, der til sidst ikke så anden udvej end at følge hale-bopp til heavens gate og videre ud i rummet. Tølløse vi fra den kommende jul introducere en jule-Cherita. I følge informationschef i huset vil den få en mere sødlig smag og vil være tilsat lidt mere af alt det gode. Bl.a. vil der komme et E-nummer i, der skulle give vinen en mere rund af mild smag. Men bare rolig..... alkoholprocenten vil ikke bliver sat ned. Fantastiske nye frembringelser fra verdens navle. Der er korridor rygter om, at der fra Tølløse vil blive udsendt store økonomi-flasker, med plads til hele 2 liter livsens kilde. Dette vil ske efter massivt pres fra forbrugerne, der uhæmmet køber den konventionelle 75 cl falske som vi alle kender til bundløshed. Net-nyt. Eller måske mangel på samme. Brødre, og enkelte søstre, vi har en sløvsindet padde blandt os. Ikke fordi der er noget galt i sløvsind, men NÅR MAN HAR ANSVARET FOR NOGET AF DRUE-HJEMMESIDEN PÅ NETTET ER DER!!!! Hvornår sker der noget?? Send svinemails på fredsbo@beer.com til det hunde-hoved, der er ansvarlig. Til sidst en lille opfordring til at indsende/telefonere digte om druen. Hej, hej. Glæd jer til næste nummer. |